fredag:-D

dagen är seg. vädret är segt. jag är trött. Jag vill sova så längtar tills jag slutar för då ska jag hem och sova i mammas nya säng:-P hell yeah!

inga planer!

hallloj bloggen;-)
Så rubriken lyder så blir det inga planer i sommar då jag kommer bara jobba! men man får vara glad för att man har ett jobb och har inkomst i dagens tider:-) Fast förhoppningsvis så blir det massa grejer/planer nästa sommar:-D
Föe just nu har man satsat pengarna här hemma:-) *duktigt*
men Miss Fiffi våra drömmar om en resa kommer absolut att göras ska du se! kan inte lova när! men det ska bli av!:-D

back to work!

Just nu är det fortfarande lunchrast men strax ska jag tillbax och jobba:-) få se om jag får sluta tidigare för då hinner jag med 14:40 bussen annars blir jag kvar en timme:-\

long time!

Nu har jag inte bloggat på väldigt länge:-P men har varit så trött efter jobbet så jag har inte orkat:-P och jag kan inte blogga om jobbet heller så speciellt mycket. Men idag hade de iallafall test av brandlarm och sen så vart det strul med truckarna:-P annars har det inte hänt så mycket:-P förutom att vi fick massa Dumle godis av en som jobbade där;-) mums!
Nu ska jag iallafall kolla på Taken2 med älskling:-* och det är sjukt spännande;-)

over and out!



För att orka jobba imorn så tänker jag sova nu:-) Förresten så jobbar jag nu mera på sodexo som lokalvårdare på Astra:-) det är en lång tids uthyrning över sommaren:-)
så god natt:-)

RSS 2.0