Härliga söndag!


Börjar söndagen med fruktsalld och Johan Falk tyst diplomat 😊
Sen får vi se vad som händer😄

The reallity of our bodys part 1!

Vad har vi egentligen för självbild av oss själva? älskar vi våra kroppar? Nej jag tror faktiskt att en står dela av jordens befolkning hatar sina kroppar!
 
Jag vet att jag är en sån som själv hatar min kropp! och det har jag gjort sen jag var liten. En inverkan är ju att jag har blivit mobbad hela mitt liv från dagis till högstadiet. Gymnasiet var det lugnt men det hade betsats sig fast efter alla år och jag gick och intalade mig att dom från gymnasiet också mobbade mig men bakom min rygg??! vad vet jag, det va inget jag hörde i alla fall!
 
Om vi lägger upp mig i en skala där:
1. sjuk äcklig vederbörlig hatar mig
2. hatar mig sjukt äcklig
3. hatar mig äcklig
4. hatar mig usch
5. okej kropp men gränsfall till ful
6. fin kropp
7. jag är vacker med små skavanker
8. jag är vacker
9. jag är sexig
10. Älskar min kropp den är perfekt!
 
Jag skulle lägga mig på en svag 3a.
 
  
 
Jag har pratat med många människor där ute i Sverige killar som tjejer och många av dom hatar sina kroppar och visa själv skadar sig bara för att dom mår så dåligt!
 
Jag vet att gammal som ung, kort som lång, kille som tjej, small som tjock, från norr till söder, öst till väst hatar sina kroppar! Men för mig är ni ALLA vackra och unika!
 
Jag vet att jag jämför mig med andra tjejer och tycker att alla är så mycket snyggare än mig. Men låt oss säga så här då? om alla såg likadana ut hade det vara vackrare och finare? Nej jag tror inte det! Alla är ju vackra och snygga och unika på sina sätt!
Men hur gör man för att vilja acceptera sin kropp som den är? ska man träna och äta rätt hela sitt liv?
Men blir man verkligen nöjd då? jag har svårt att tro det!
Jag är en tjej som älskar kakor och glass! Jag bakar gärna något gott när jag är sugen ska jag skita i det bara för att gå ner i vikt och göra alla tillfreds?
Nej faktiskt inte!!!
Ja, jag tränar på gym och nej jag lägger inte om min kost!
 
Men hur ska vi göra för att älska våra kroppar? Go all in och köp helkropp speglar och spegla er! Använd spegeln som ett stort papper och skriv vad ni ser i spegeln! tala om för spegeln hur ni känner hur mycket ni hatar er kropp eller hur mycket ni älskar den! Men REGELN är simpel det MÅSTE finnas åtminstone 1 positivt ord på spegeln!
 
 
  

Kommentera gärna vad ni vill och känner!
 
Snart kommer en till del
XOXO
Sylvia
 
 

Dag 7- fortfarande sjuk!

Inne på dag sjuk och fortfarande sjuk, igår åkte jag på dubbelsidig öroninflomation 😢 öroninflomation är jag riktigt duktigt på att dra till mig tyvärr😯
Men Vad ska man göra :/ 
Men det är tur att man bor hemma och får frukost på sängen😄

RSS 2.0