Batman vs Superman

Fick ett linne av kim häromdagen,super fräck är den;')





sommarfika

Blev bort bjuden till Fiffi och blev bortskämd med kladdkaka med grädde och jordgubbar😀:D <3 och så fick jag en nyckelring där det stod Syster på<3<3<3 och så lite käk på det hela^.^







Nu ska vi fixa oss och dra och bada:D

Härliga fredag är här!

Nu är det äntligen fredag, och kan lugnt säga att den är efterlängtad som tusan! Dock lär det bli en sen natt återigen med fina vänner någonstans:-p fast jag borde skärpa mig på vardagar och sova tidigare eftersom jag är konstant trött, kommer aldrig hem innan 23.30-00.30 "/ men det är mitt eget fel och ingen annans:-p men har man roligt så har man! Right?! Igår fick jag en kusin helt plötsligt när jag var tvungen att ljuga för en kvinna när vi var vid en privat strand;-) hahaha det är tur att man är bästa polare med Erik,så han hade inget emot det:-p Idag väntas gym och sen strand häng med syrrans familj och sen blir det väl vänner^.^ Dock ska jag nog skippa att bada då jag känner mig förkyld på mornarna"/ men annars är det jämt varmt och skönt:-D imorn är det planerat att tvätta Kims bil sen iväg till Åkers för grillning och bubbling;-)












bilder på det som har hänt den senaste tiden ;-)

usch för vissa människor!

Min bästa killpolares kompis har en äcklig syn på kraftiga människor. Han förnedrar de gång på gång,högt och tydligt. Det gör mig så jäkla förbannad att många hatar honom. Asså kom igen! Du är inte perfekt någonstans själv! känner bara att varje gång jag ser honom vill jag bara ge honom en fett käftsmäll med en stol!!! :@ Grejen är att jag inte vill såra min bästa killpolare genom att säga vad jag tycker och tänker om hans vän. men en dag kommer jag inte hålla mig! Gaaah...

förvirrande drömmar!

herre jisstanes vilka drömmar jag har haft inatt :s
den första drömmen var jag på jobbet och kände lukten av brännt så jag sprang till någon chef och sa till och var på chefen startade brandlarmet men ingen reagerade?:o så då startade hon utryckningslarmet och då var det folk som började gå därifrån men sakta så jag och chefen fick lixom pusha på de så de skyndade sig. och sen upptäckte vi att alla inte var ute och började leta för vi visste att de hade gömt sig.

Och den andra var en sex dröm, som jag inte kmr dela mig av :$ men den sista drömmen som jag minns skarpas var den mest förvirrade:s
jag och mina kompisar och min hund var i Eklundsnäs och badade, vi sitter på bryggan och rätt som det är kommer det 3 vågar och sköljer över hela bryggan vi sitter på. Och när jag efter pratar i mobilen ser jag åt mitt höger hur en JÄTTEENORM våg är på väg mot oss bakom skogen så jag skriker spring och tar min hund och börjar springa. jag skriker att vi måste in i en grotta men vo hittar ingen och sen rätt som det är så är vi hemma i min lägenhet och hela sverige är översvämat högre en ett 7 vånningshus. Jag står i vardagsrums fönstret och kollar ut, förstår inte alls hur detta kunde hända. Mamma öppnar utedörren och där springer brevbäraren ner med posten och grannar går ut med sina hundar mitt ut i vattnet. Utanför fönstret simmar folk till sina jobb. och efter en stunds stirrande upptäcker jag att vattnet är borta, så jag öppnar balkongen och ser ut. Från himlen ser jag att solen börjar lysa så jag säger det till alla som befinner sig hos mig att nu vill gud att solen ska lysa. Med ens så ser jag hur en hand kommer ner från himelen och börjar slå med knytnäv slag i marken och det skapar eld som sedan skjutts i vägen för att döda människor, i panik stänger jag fönstret och skriker det är långt i från över!



sen väckte mamma mig så jag vet inget mer tyvärr"/

2014.07.01

Då är det tisdag och 1 juli! vilket betyder ändringar på jobbet, så det huset jag jobbar i ska bara ha en lokalvårdare och jag fick äran att börja för min kollega vabbar idag"/ massa stress för att hinna men allting!
men annars planerar man helgen och då förhoppningsvis blir det power meet i västerås! isf blir vi 2 bilar som åker;-) men vi får se för kim ska hjälpa sin bror att flytta först :-)
Jag har iaf hittat min nya kinagunga:-D så himla mysig♡
wellwell back to work then bitch;-)

RSS 2.0