skit dag!

dagen började åt helvete redan när man vaknade har ont i ryggraden och när jag kommer till jobbet märker jag att min förlovningsring är borta:-\ jag har tappat den från fingret och inte märkt det:'( så jag är jävligt ledsen idag:'(

I Miss You Daddy<3



9 år har nu gått sen du lämnade oss pappa! saknaden är lika stora då som nu. Tiden läker inga sår. Jag önskar att du var vid liv fortfarande, men en ängel måste vara i himlen!
Jag älskar dig pappa<3
*1932-07-10 +2004-05-21

the old days!

Jag och Vero snackar om allt som har med vår då varande jämensamma grundskola. Det är nu när man ser alla från skolan som man inser att alla inte alls ändrat sig, det är fortfarande lågstadiebeteende på de-.-" så de vill jag inte gå på klassåterträff med inte ens träffa!
Det är nu jag inser att en mobbare är en mobbare!
Jag mår MYCKET bättre idag än jag gjorde i skolan, jag har lärt mig att läsa av en person,säga ifrån när något är fel, lämnat det usla livet med självmordstankar bakom mig.
Det är egrntligen tack varre de som jag nu har ett bättre liv för jag har tagit rätt vägar och lämnat de som inte ska finnas i mitt liv i en låda!

köplista!

kläder
skor
väskor
trandportväska till Anni
cykelkorg
hundkoppel
ny säng till Anni.

detta är lite av det jag så småning om kommer köpa i sommar:-D

Bläää

Usch för pollen:'( sååå himla jobbigt att andas och ingen medicin hjälper heller! tro mig har testat dem flesta så nu har jag gett upp på att kasta bort pengar på skiten! det året jag fick sprutan som lugnar ner det hjälpte så skulle ta den förra året oxå men min läkare vägrade för att han sa att den inte alls hjälper det är bara smärtstillande som kan göra mig beroende.-.-" Men hallå om jag blir beroende av att bara ta den en gång om året? tänk de som tar smärtstilla oftare?
suck dagens läkare,give no words!

och på hela skiten så har jag munsår störe än ett höghus! okej...kanske inte men det känns som det,det gör ont,svullet,fram tanden värker och på ena sidan känner jag knappt något:-\
jaja jag ska försöka somna om igen då:-P

Doftar ljuvligt!



pysslade lite av det jag köpt på ikea! mysigt!

Vill ni göra likadan elr annorlunda så gör så här:



1. Ta en brika elr ett fat (köp elr liggandes hemma)



2. plasera en servett o botten om du inte vill ha stearin på fatet/brikan.
3. Lägg ljus sand/glas i botten (använde gröna glasbitar), finns att köpa lite överallt.
4. Ta ett blockljus ställ det i mitten på glasbitarna elr sanden.



5. Använd doft snäckor/växter från t.ex Ikea för 9 kr.



Vill man ha mer doft så kan man dutta på lite doftolja för ljus på ljuset.

Tänd ljuset och njut av din skapelse:-D

himlen är vacker!
















dags?

Mår skit illa efter att jag rökt. undra om det inte är dags att sluta röka? har iaf skaffat rökfri appen så får se hur det kommer gå:-) kommer bli jobbigt när alla andra röker runt omkring än:-\

hey summer!

Det har varit såååå underbart väder dem senaste dagarna så man blir lycklig:-D springer runt utan jacka till sena kvällen utan kyla!
ohhh hello summer i have miss you<3
Har grillat 4 gånger denna vecka redan och i helgen är det planerat igen:-D mihiiii^.^
nu ska jag försöka sova börjar 7-15:40 imorgon så lite sovmorgon blir det:-P god natt pirat<3



May. 02, 2013

hamnade på cirkus:-P vart helt oplanerad när tjejen ringde och frågade om vi skulle gå för hennes chef hade biljetter:-P

cirkus!

hamnade på cirkus vilket var oplanerat:-P

RSS 2.0