Lider du av dåligt självförtroende?

Är du som jag och lider av dåligt självförtroende? Du tycker att du är ful,äcklig, din näsa är för stor,dina bröst för små,olika längder på tårna? Han/hon är för snygg för dig, tänker du. Du är inte lika duktig eller bra som alla påstår att du är.

Då är det nog dags att vi tillsammans börjar bygga upp vårt självförtroende!!!
1.Börja med att ställa dig framför spegeln(hel kropps spegel!). Och se på dig själv, vad ser du? vad är du missnöjd med?
2. Skriv upp allt du är missnöjd med. Både bra och dåliga sidor.
3.Skaffa dig en bra förebild,känd eller okänd. Du ska absolut INTE jämföra er hur ni ser ut!!! Och du är inte ute efter personens framgång. Du är ute efter personens mod, styrka och ödmjukhet.
4.Strunta i din familjs och dina vänners förväntningar på dig och börja följa ditt eget hjärta istället. Börja med något litet steg så märker du att det inte är så farligt.
5. Ställ dig igen framför spegeln(hel kropps spegel!). Och sen säger du alla negativa saker som du tycker om dig själv högt och tydligt, börja med en negativ tanke och vänd den till positivt(Det kommer inte funka efter första gången!!!) (T.ex. Har du en lång näsa som du tycker är hemsk, tänk då såhär: Min näsa må vara lång, men alla kan inte ha en prefekt näsa. Och så är den mitt kännetecken och folk glömmer mig inte.)
6.Lyssna inte på negativa kommentarer från elaka människor! de är bara avundsjuka för att de inte kan se ut som du. Vilket är vacker!!!
7. Ta ego bilder på dig själv och beundra dig själv.(Ta bilderna i olika lägen, profil,grod perspektiv(nere ifrån,upp), fågel perspektiv(Uppifrån,ner).)
Hoppas detta hjälper er något.
Hör av er om det är något ni undrar över!
P.S NI ÄR VACKRA HUR NI ÄR SER UT!!!
<33333

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0